22 november 2018 4039x gelezen

Keepersschool 'CLEAN SHEET'Algemeen

Tijdens de terugronde van het seizoen 2017-2018 organiseerden Kris Mampaey & Jan Van der Veer verschillende try-outs voor de opstart van een keepersschool. Op basis van de positieve reacties én de duidelijk waarneembare evolutie van de deelnemende keepers, werd beslist om keepersschool ‘Clean Sheet’ boven het doopvont te houden.

Wat is ‘Clean Sheet’?

‘Clean Sheet’ wordt de keepersschool van niemand minder dan Kris Mampaey én Jan Van Der Veer.

Kris Mampaey was profvoetballer in de periode van 1991 tot 2005 en stond onder de lat bij S.K. Lierse, Willem II Tilburg (waar hij onder andere Champions League speelde), het Schotse Dunfermline, R. Antwerp F.C. en F.C. Den Bosch, terwijl Jan Van Der Veer vooral actief en bekend is in de provinciale reeksen van onze provincie als keeper van K.F.C. Duffel, Berlaar-Heikant, Leest en KFC Zoersel. Jan is vandaag keeperstrainer van het 1e elftal van K. Kontich F.C..

Met hun ervaring streven zij er naar om jonge keepers zowel op technisch, tactisch, als op fysiek en mentaal vlak sterker te maken.

Keepersschool ‘Clean Sheet’ wordt ondersteund door Voetbalspeciaalzaak Nick Sport én kledingsmerk Jako.

Wanneer vinden de trainingssessies plaats?

Vanaf 3 september 2018 wordt er telkens op maandagavond getraind, telkens van de 18u00 tot 20u00. De trainingen duren één uur, waarbij de jongere keepers om 18u00 starten.

Waar vinden de trainingssessies plaats?

‘Clean Sheet’ wordt logistiek en administratief ondersteund door de club K. Kontich F.C.
De trainingen vinden dan ook plaats op de terreinen van K. Kontich F.C. (Duffelsesteenweg 73 – Kontich). Er wordt getraind op het kunstgrasveld, terwijl de keepers ook de gelegenheid hebben om te douchen.

Wie is er welkom?

Iedere jeugdkeeper of -keepster vanaf 8 jaar.
Een eerste ervaring in doel én een gezonde ambitie om als keeper te evolueren zijn alleszins noodzakelijke voorwaarden.

Hoe kan je je inschrijven?

Inschrijven kan via e-mail naar info@kkontichfc.be met vermelding van je naam, adres, huidige club en leeftijd. Na bevestiging word je het rekeningnummer bezorgd waarop het inschrijvingsgeld gestort mag worden.

Deelnemen kost 250,00 EUR voor 30 trainingssessies (15 trainingen vóór 1/1/2019, 15 trainingen na 1/1/2019).
Keepers die aangesloten zijn bij K. Kontich F.C. krijgen een aanzienlijk kortingsvoordeel.

Wie meer infomatie wil, dient te e-mailen naar info@kkontichfc.be!