26 augustus 2017 1868x gelezen

Arbiters (U7 - U13) gezocht!Jeugd

Beste spelers, ouders, trainers,

Het aantal scheidsrechters daalde de voorbije jaren drastisch. Geen goed nieuws, want zonder scheidsrechters wordt er eenvoudigweg niet gevoetbald. Wat meer respect voor de beslissingen en de taak van de scheidsrechters zou uiteraard al een stap vooruit zijn: voetbal is geen staatszaak én de ref heeft altijd – zelfs als hij fout was - gelijk!

De voorbije jaren probeerden we dit op te vangen door het aanduiden van jeugdspelers. Sommigen onder hen deden dit graag en met veel bravoure. Denk maar Tobias en Senne! Spelers verplichten doen we niet graag, maar wellicht rest ons geen andere keuze… tenzij u de club helpt!

De voetbalcompetitie start binnenkort. Idealiter engageert zich per jeugdploeg één ouder, supporter, broer of zus,… om de wedstrijd van zijn/haar ploegje (U7 – U13) te fluiten. Naast een (beperkte) financiële vergoeding én een gratis drankje in de kantine, valt onze eeuwige dank u te beurt.

Heb je interesse? Contacteer ons dan via jeugd@kkontichfc.be en laat ons weten voor welk ploegje je je wil engageren!

Bij deze maken we graag nog even reclame voor de opleiding tot scheidsrechter: het bureau voor arbitrage (provincie Antwerpen) organiseert op 16 september a.s. in Wommelgem een beginnelingencursus. Meer info vind je op hun facebookpagina (Bureau Arbitrage Antwerpen).