21 maart 2018 1547x gelezen

Onze dames winnen op Saint-Ghislain Tertre!Dames

Vorig seizoen was het nog de beurt aan het eerste elftal van de heren, maar dit seizoenen lijken onze ‘Contjes’ recht op de titel af te stevenen.

Onze dames, getraind door Guy Corten, tellen intussen 7 punten voorsprong op de eerste achtervolgers WS Woluwe en Saint-Ghislain. Daarenboven hebben onze meisjes nog 2 wedstrijden minder gespeeld, waardoor de kloof kan groeien tot 13 (!) punten. Als onze meisjes nog 3 van hun 7 competitiewedstrijden winnen, is de kampioen in 1e nationale bekend!

Zo werd er zaterdag jl. nog met knappe 0-3 cijfers gewonnen op het veld van eerste achtervolger Saint-Ghislain. Beelden van de wedstrijd vind je via volgende link: https://www.telemb.be/foot-les-ladies-de-l-usgth-s-inclinent-face-a-kontich-0-3-_d_23161.html

Noteer zeker de data van de thuismatchen in jullie agenda:

 • Zaterdag 24 maart a.s. om 15u00:
  K. Kontich F.C. – Massenhoven.
  Wedstrijd wordt gespeeld op het A-terrein;
 • Vrijdag 20 april a.s. om 20u30:
  K. Kontich F.C. – Svelta Melsele.
  Wedstrijd wordt gespeeld op het A-terrein;
 • Zaterdag 12 mei a.s. om 15u00:
  K. Kontich F.C. – AA Gent (B);

Het clubbestuur roept alle supporters van K. Kontich F.C. op om deze wedstrijden bij te wonen. Het bereiken van de kwartfinale van de Beker van België was reeds een unicum, maar de titel in 1e nationale behalen, zou een erg straffe prestatie zijn die we niet zonder een groot feest kunnen laten passeren!