7 mei 2018 2789x gelezen

Kampioen!Dames

Eén speeldag voor het einde van het seizoen kroonden de dames van K. Kontich F.C. zich tot kampioen in 1e nationale na een knappe 1-5 overwinning op het veld van Eva’s Tienen. De doelpunten van onze Contjes werden gescoord door Chiara Wielockx, Sarah Van Haute, Annelies Van Loock, Joke Verelst en kapitein Stefanie Van Broeck. Na afloop van de wedstrijd was de ontlading bij het bestuur, spelers, trainers en supporters vanzelfsprekend groot en werd er duchtig gevierd.

De damesafdeling van K. Kontich F.C. werd amper 4 jaar geleden terug op poten gezet, nadat Beneleague-avonturen bij Beerschot en R. Antwerp F.C. weinig succes kenden.

Door deze titel komt K. Kontich F.C. in theorie in aanmerking om deel te nemen aan de Superleague met tegenstanders als RSC Anderlecht, Racing Genk, Standard Luik, AA Gent, OH Leuven en KFC Heist. Volgend seizoen brengt K. Kontich F.C. alleszins eveneens een team in 1e en 4e provinciale in competitie, alsook twee jeugdploegen.

Heb je zin om zélf deel uit te maken van een leuke damesafdeling? Aarzel dan niet en stuur een e-mailtje naar dames@kkontichfc.be !