17 april 2019 445x gelezen

Volvo Vermant + Paastornooi = Volvo Vermant-CupAlgemeen

Zaterdag 20 en maandag 22 april a.s. vindt de Volvo Vermant-Cup van K. Kontich F.C. plaats. In dit tweedaagse paastornooi – dit jaar aan haar 50e editie toe – strijden maar liefst 80 jeugdteams voor de fel begeerde Volvo Vermant-Cup.

De Vermant Automotive Group ondersteunt vanaf dit seizoen dit tweedaagse jeugdtornooi. Vermant vierde vorig jaar haar 50-jarig bestaan en telt intussen maar liefst drie Volvo-garages, namelijk in Mechelen (Walem), Bornem en Rumst.

Naast de bovengenoemde Volvo-concessies verruimde Vermant haar aanbod met Kia-wagens, die zij – naast hun vestiging in Mechelen – ook in Aartselaar verkoopt. De multi-merkencarrosserie vervolledigt het aanbod.

Het paradepaardje van Vermant is echter het recent opgerichte ‘Collection By Vermant’, een afdeling van de groep die zich specialiseert in de verkoop van klassieke en collectiewagens. Bedoeling van Guy Vermant (gedelegeerd bestuurder) is dan ook om gepassioneerde liefhebbers samen te  brengen en goed te begeleiden bij de aankoop en het onderhoud van hun oldtimer.

Vermant collection

Op het paastornooi kan u alvast de laatste nieuwe modellen van Volvo Vermant bekijken, maar bezoek zeker eens de garages van Volvo & Kia Vermant. Je vindt ze op volgende adressen:

  • Volvo Vermant Mechelen - Antwerpsesteenweg 271 te Mechelen
  • Volvo Vermant Rumst – Sint-Jozefstraat 12 te Rumst
  • Volvo Vermant Bornem – Puursesteenweg 380 te Bornem
  • Kia Mechelen – Generaal De Wittelaan 8 te Mechelen
  • Kia Aartselaar – Boomsesteenweg 4 te Aartselaar

Kontich F.C. wenst Volvo Vermant hartelijk te bedanken voor hun erg gewaardeerde steun tijdens één van de sportieve hoogtepunten van ons seizoen!