20 december 2018 436x gelezen

VNZ en KKFC werken samen!Algemeen

Sommige mutualiteiten betalen een deel van het inschrijvingsgeld voor een sportkamp en/of een deel van het lidgeld van een sportclub terug.

K. Kontich F.C. heeft een commerciële samenwerking opgestart met de mutualiteit die de grootste tussenkomst voorziet in het lidgeld van sportclubs, zijnde het Vlaams & Neutraal Ziekenfonds.

Het Vlaams & Neutraal Ziekenfonds komt voor maar liefst 30 EUR tussen in het lidgeld én voorziet een tussenkomst van 30 EUR voor een sportmedische keuring, daar waar andere ziekenfondsen beduidend minder bijdragen. Schrijf je één of meerdere kinderen in in een sportclub, dan maakt dat dus al snel een behoorlijk verschil uit

Tijdens de jeugdevaluaties van de voorbije week konden sommige ouders reeds een eerste keer kennis maken met Mevr.  Ilse Van Mol (links op de foto).
Ilse (E-mail. ilse.van.mol@vnz.be – GSM. 0494/49.95.69) is ledenadviseur, kan u begeleiden bij uw persoonlijk dossier en zal op enkele infomomenten aanwezig zijn op de club.

Onze voorzitter Wim Claes gaf reeds het goede voorbeeld en sloot zich – na een grondige studie van de voorwaarden – meteen aan bij het Vlaams Neutraal Ziekenfonds.

Wij hopen dat onze leden zich de moeite getroosten om de producten van het VNZ te vergelijken met hun huidige voorwaarden. Je zal verbaasd staan van de talrijke voordelen!

Emre