10 november 2018 345x gelezen

Samenwerking FootlineAlgemeen

Sinds het huidige voetbalseizoen werkt K. Kontich F.C. en keeperschool Clean Sheet samen met de firma Footline.

Wat begon met verf voor de belijning van voetbalvelden, groeide uit tot een totaalaanbod voor voetbalclubs. Vandaag vind je bij Footline alles voor sportveldbelijning, alsook voetbalgoals, voetbalmaterialen en andere tools.

Footline is exclusief verdeler van het gerenommeerde merk Pitchmark voor belijningsverf en belijningstoestellen. In Europa vertrouwen al tal van topclubs op Pitchmark voor de belijning van hun voetbalveld.... Zelfs tijdens het EK in 2016 was Pitchmark de partner voor de belijning van de voetbalvelden. Nu dus ook op de terreinen van K. Kontich F.C.

Footline is een one-stop shop voor de volledige uitrusting van elke voetbalclub, van amateur tot prof.
Voetballen, voetbalgoals en voetbalnetten, trainingsmateriaal, beregening tot zelfs verzorgingsproducten … Je vindt het allemaal in hun webshop. De voorbije maanden mocht onze club ervaring dat Footline garant staat voor een snelle, persoonlijke service en een sterke prijs-kwaliteitverhouding.

Ben je geïinteresseerd in een samenwerking met Footline: neem dan zeker contact op met zaakvoerder Dhr. Marc Trassaert (GSM. 0475/450.222 – E-mail. info@footline.be ).

Bezoek zeker ook eens hun website: www.footline.be !