Samenwerking Beerschot-WilrijkAlgemeen nieuws

K. Kontich F.C. (dat het voorbije seizoen promoveerde naar 1e provinciale) en K.F.C.O. Beerschot-Wilrijk (dat gisteren promoveerde naar 1e amateur B) starten met het oog op het nieuwe voetbalseizoen een samenwerking inzake jeugdwerking op.

K. Kontich F.C. zal dankzij deze samenwerking mee kunnen genieten van de voetbaltechnische 'know how' van K.F.C.O. Beerschot-Wilrijk. Zo zullen onze jeugdtrainers o.a. demotrainingen kunnen ervaren van hun collega's van K.F.C.O. Beerschot-Wilrijk.

Deze samenwerking maakt het tevens mogelijk dat de meest ambitieuze jeugdspelers tijdens het seizoen kunnen deelnemen aan trainingen en wedstrijden van K.F.C.O. Beerschot-Wilrijk. Terwijl de club vandaag druk bezocht wordt door talentscouts van verschillende profclubs met elk hun eigen verhaal, is het in de toekomst de bedoeling dat we onze talentrijkste voetballers laten kennis maken met het elite-niveau van K.F.C.O. Beerschot-Wilrijk.

Ook het voetballen van onderlinge oefenwedstrijdjes en het (collectief) bijwonen van een wedstrijd van het eerste elftal van K.F.C.O. Beerschot-Wilrijk maken deel uit van het opzet.

Deze samenwerking kadert in de verdere professionalisering van onze club, hetgeen uiteraard een ambitie is die enige tijd vergt.

Ouders en/of spelers die vragen hebben over deze samenwerking, mogen zich steeds richten tot ons bestuurslid Glenn Mariƫn (te bereiken via jeugd@kkontichfc.be ), die de coƶrdinatie van deze samenwerking op zich zal nemen.