9 maart 2017 1674x gelezen

Bedankt, vrijwilligers!Algemeen

In de ‘week van de vrijwilliger’ is het meer dan gepast om een dankwoord te richten aan de vele vrijwilligers van K. Kontich F.C.

Dagelijks zijn er talloze vrijwilligers actief op onze club. Denk maar aan onze tappers in de kantine, de poetsers van onze kleedkamers, de vrijwilligers die de terreinen en onze accommodatie netjes houden, vrijwilligers die de wedstrijden en evenementen voorbereiden, het vele papierwerk lichter maken, de website ontwerpen en onderhouden, de financiën op orde houden, etentjes organiseren, het clubmateriaal onderhouden, reclameborden plaatsen, e.d. Een club als K. Kontich F.C. draaiende houden vraagt heel wat helpende handen. Zonder al deze vrijwilligers is er simpelweg geen voetbal meer.

Aan alle vrijwilligers groot en klein: dankjewel voor al die mooie inspanningen en doe zo verder!

Aan al onze spelers, supporters, bezoekers,… vragen wij uitdrukkelijk om respect te hebben voor hun werk en clubliefde. Een schouderklopje is snel gegeven, maar je doet ze het meeste plezier door zélf eens een kleedkamer netjes achter te laten, door je voetbalschoenen niet tegen de muur uit te kloppen, door niet in de vuilnisbakken te wateren, door jouw lege flesje terug naar de kantine te brengen, door trainingsmateriaal netjes op te ruimen, enz.

Heb je zin om mee te werken? Stuur dan gerust een e-mailtje naar info@kkontichfc.be. De club kan jouw hulp écht wel gebruiken!