24 juli 2017 3030x gelezen

A-kern op stage!A-kern

Het voorbije weekend trok de A-kern van K. Kontich F.C. op stage naar het Nederlandse Geldrop-Mierlo, een klein, rustig dorpje op een 10-tal kilometer van het Eindhovense stadscentrum. Mierlo is overigens een bekende uitvalsbasis voor voetbalclubs, want ook KV Kortrijk, Standard Luik, K.V. Mechelen, enz. gingen er al op trainingskamp.

Buiten twee voetbaltrainingen op vrijdagavond en zaterdagvoormiddag, stond ontspanning en amusement uiteraard centraal. Zo ging men vrijdag ‘foot-golfen’ om op zaterdag alle kano-records te breken.

Ondanks de uitdrukkelijke vraag van onze redactie, werden ons géén foto’s van de teambuildingactiviteiten van vrijdag- en zaterdagnacht bezorgd.

Deze week wordt drie keer getraind (maandag, dinsdag en donderdagavond), alvorens zaterdag 29 juli a.s. de eerste ‘officiële’ wedstrijd van het seizoen gespeeld wordt. Om 18u30 ontvangt K. Kontich F.C. in het kader van de Beker van Antwerpen (speeldag 1) tweedeprovincialer Sporting Tisselt.

Op dat ogenblik speelt ook K. Kontich F.C. B (4e prov.) haar eerste ‘bekermatch’. Tegenstander van dienst is KFC Poppel.