K. Berg en Dal VV

Wedstrijdverslag 21 oktober 2018 - Speeldag 8

Na de gewonnen thuiswedstrijd tegen KFC Sint-Job trok K. Kontich F.C. gisteren op verplaatsing naar Berg & Dal.

Berg & Dal trok vorige week aan het langste eind op VV Duffel (0-3), maar acteert voor het overige nog niet zo sterk als vorig seizoen. Toen plaatste de ploeg uit Meerhout zich voor de promotie-eindronde.

Bij K. Kontich F.C. ontbrak aanvaller Laurens de Bakker, die tijdens de vorige wedstrijd uit viel met een enkelblessure. Anthony Gabriëls en Remi Van Esser kwamen terug bij de selectie.

Berg & Dal - K. Kontich F.C. werd een gesloten wedstrijd, waarbij beide ploegen er moeilijk in lukten om écht gevaarlijk te zijn. In de 37e minuut lukte Jordi Kreydt er in om het enige doelpunt van de wedstrijd te maken: alleen voor doelman Kenens & met drie verdedigers op de hielen, twijfelde Jordi niet en prikte hij de winning-goal tegen de netten.

Met de rust kwam Murat Ocak in de plaats van een geblesseerde Tim Verstraeten en behield K. Kontich F.C. de controle over de wedstrijd: Berg & Dal lukte er niet meer in om doelman Jef Snyders te bedreigen, zodat K. Kontich F.C. voor de vierde wedstrijd op rij géén tegendoelpunt slikt. Door een knappe 10 op 12 staat K. Kontich F.C. mooi op een gedeelde tweede plaats in de stand.

Zaterdag 27 oktober a.s. komt VC Herentals over de vloer. Supporters op post!