Rochus Deurne

Wedstrijdverslag 22 september 2018 - Speeldag 4

K. Kontich F.C. trok zaterdagavond naar competitieleider Rochus Deurne. Na het gelijkspel in de thuiswedstrijd tegen Mariekerke veranderde coach De Ceuster zijn selectie op drie plaatsen: Van Esser, Heylen en Gabriëls werden vervangen door de Bakker, Ocak en Dekleermaeker.

K. Kontich F.C. begon sterk aan de wedstrijd en kwam via een penalty van Murat Ocak reeds in de 12e minuut op voorsprong.

Op het half uur bracht thuisspeler Van Even de bordjes - tegen de gang van het spel in - in evenwicht zonder dat hij het zelf besefte: doelman Snyders trapte een terugspeelbal tegen het achterwerk van Van Even, waarna de bal uit een enorm scherpe hoek toch in doel verdween. Een onverdiende opdoffer voor K. Kontich F.C.

De tweede helft kon niet slechter beginnen voor K. Kontich F.C., want reeds na 5 minuten bracht Dimitri Jacobs de thuisploeg op voorsprong. Doelman Snyders moest wat later nog tot 2x toe tussenkomen om verder onheil te vermijden. Met nog een half uur te voetballen werd Tindemans gewisseld door Verstraeten en nam K. Kontich F.C. de wedstrijd opnieuw in handen.

K. Kontich F.C. stapelde de kansen op, maar de verdiende gelijkmaker werd pas laat in de wedstrijd door invaller Jordi Kreydt tegen de touwen gekopt. In het slot van de wedstrijd claimde K. Kontich F.C. nog een penalty na handspel in de zestien, maar de - overigens goed fluitende - scheidsrechter ging niet op het verzoek in.

Met een 5 op 12 bracht de seizoensstart alleszins niet het verhoopte resultaat. Zaterdag a.s. voetbalt K. Kontich F.C. thuis tegen de nieuwe competitieleider K.F.C. Zoersel.

Supporters op post!