K. Wuustwezel FC

Wedstrijdverslag 16 maart 2019 - Speeldag 27

K. Kontich F.C. ontving zaterdagavond KFC Wuustwezel in eigen huis. Na de knappe overwinningen van de voorbije weken werd het ongemeen spannend bovenaan het klassement. Mits winst kon K. Kontich F.C. voor Witgoor Dessel - dat pas zondag zou spelen - komen in het klassement.

De thuisploeg kon geen beroep doen op man in form Jordi Kreydt, die op SK Branddonk tegen een derde gele kaart aan keek. Victor De Cock nam zijn plaats in de basis in, terwijl Jonas Somers op de bank plaats nam.

K. Kontich F.C. - KFC Wuustwezel zou een open wedstrijd worden, waarin beide ploegen volop voor de overwinning gingen... maar niet tot scoren kwamen. Lag dat aan de spitsen? Nee, zij deden hun werk... maar botsten op twee sterk spelende doelmannen: zowel Van Bael als Snyders hielden met enkele knappe saves hun netten schoon.

Tot Gommers een niet weggewerkte hoekschop in de benedenhoek werkte en KFC Wuustwezel 10 minuten voor affluiten op voorsprong bracht. K. Kontich F.C. reageerde fel en lukte er - 5 minuten voor tijd - via Victor De Cock in om de gelijkmaker te netten.

Puntenverlies dus voor K. Kontich F.C., maar zonder fatale gevolgen bleek de dag nadien: ook Witgoor Dessel en FC Oppuurs graaiden slechts een puntje mee op verplaatsing bij respectievelijk KSV Schriek en FC Duffel.

Zaterdag a.s. wacht dé topper op FC Oppuurs, terwijl Witgoor Dessel naar ploeg in form KFC Sint-Job trekt.

Supporters op post!