K. Kontich F.C.
Eindronde
06/05/2018
K.RC Mechelen

De eindronde van K. Kontich F.C. zit er al op nog voor hij daadwerkelijk begon.

K. Kontich F.C. kon géén beroep doen op Victor De Cock (op reis), Arman Sucu (blessure) en Bruno Duarte (werkverplichtingen). Dat de thuisploeg gehavend aan de aftrap verscheen, was vanaf de 1e minuut te merken: Racing toonde zich gretiger en bekroonde dit binnen het kwartier met 2 doelpunten.

Na de rust kwam K. Kontich F.C. tot 1-2 terug met een penalty van Murat Ocak na een fout op Mitch Keusters. Wie dacht dat dit de aansluitingstreffer zou zijn, had het grondig mis, want een owndoelpunt van Somers, een penaltydoelpunt van Huysmans en een knappe goal van Kerkhofs zorgden voor de 1-5 eindstand. Bij K. Kontich F.C. werden daarenboven ook nog Jonas Somers en de debuterende Lukas Devolder vroegtijdig uitgesloten.

De terugmatch op Racing Mechelen werd dus vakkundig herleid tot een verplicht nummer.