K. Kontich F.C.
BVA
31/10/2017
K. Puurs Excelsior R.S.K.

K. Kontich F.C. versloeg Excelsior Puurs in de achtste finale van de Beker van Antwerpen. De eindstand werd 2-4 met doelpunten aan Kontich-zijde van Glen De Cock, Ben Van Hooydonck, Arman Sucu en Murat Ocak, terwijl Koen Carlier voor Excelsior Puurs twee keer vanop de stip scoorde.

Bij K. Kontich F.C. traden Murat Kocak, Ben Van Hooydonck en Jens Verboven slechts één helft aan, terwijl Jonas Somers, Andreas Tindemans en Anthony Gabriëls het bij lopen hielden.

In de volgende ronde ontmoet K. Kontich F.C. tweedeprovincialer SK Retie, aan wie de club geen te beste herinneringen overhoudt: twee seizoenen geleden schakelde SK Retie onze club namelijk uit in de eindronde voor promotie naar 1e provinciale.