K. Sint Job FC

Wedstrijdverslag 10 februari 2019 - Speeldag 22

Door het verlies van KFC Zoersel op zaterdagavond kon K. Kontich F.C. de kloof van 4 punten reduceren tot 1 punt. Er moest dan wel gewonnen worden van KFC Sint-Job, dat vorig weekend de rode lantaarn in VV Duffel achter liet.

K. Kontich F.C. kon voor deze verplaatsing géén beroep doen op de afwezige Victor De Cock en de geblesseerde Anthony Gabriëls, Tim Vleminckx en Andreas Tindemans.

In een gesloten en fysiek zware eerste helft waren beide ploegen elkaars evenknie: Janssens (voor de thuisploeg) en Laurens de Bakker (voor K. Kontich F.C.) vergaten de score te openen. Na de koffie kwam K. Kontich F.C. gretiger uit de kleedkamer, maar kwam het een kwartier voor het einde van de wedstrijd - enigszins tegen de gang van het spel in - op achterstand na een doelpunt van Stojanac. K. Kontich F.C. herstelde moeilijk van deze tegenslag en mocht doelman Jef Snyders dankbaar zijn dat de score niet uitgediept werd. De ingevallen Tim Verstraeten vergat op het einde van de wedstrijd tot 2x toe de gelijkmaker te scoren.

Door dit dure en zure puntenverlies lukt K. Kontich F.C. er niet in om zich opnieuw in het titeldebat te mengen.

Zaterdag a.s. volgt de herkansing in de thuiswedstrijd tegen Berg & Dal.