Rochus Deurne

Wedstrijdverslag 19 januari 2019 - Speeldag 19

Na de 1-3 winst op FC Mariekerke kon K. Kontich F.C. zaterdag jl. een schitterende zaak doen in het klassement.
Tegenstanders van dienst waren de buren van Rochus Deurne, die de voorbije vier wedstrijden niet meer verloren en zelfs leider Oppuurs met 0-1 wisten te kloppen.

In een spannende - maar kwalitatief weinig hoogstaande - wedstrijd namen doelmannen Snyders en Siemons de hoofdrollen voor hun rekening. Beide keepers hielden hun netten schoon, behoedden hun team daardoor voor een nederlaag en zorgden voor een erg billijke puntendeling.

Kontich ging in de eindfase van de wedstrijd nog op zoek naar de winnende treffer, maar Victor De Cock, Murat Ocak, Jordi Kreydt en Lee Roy De Keersmaecker lukten er niet in om de drie punten thuis te houden.

Door de winst van VC Herentals en KFC Eendracht Zoersel tellen zij samen met K. Kontich F.C. 18 punten.
Volgend weekend trekt K. Kontich F.C. naar KFC Eendracht Zoersel voor de beslissende partij.

KKFC-Rochus krantenartikel