K.Groen Rood Katelijne
04/03/2018

K. Kontich F.C. gaf zondag jl. partij aan GR Katelijne, dat allerlaatste stond én dat in de heenronde nog met 7-0 huiswaarts gestuurd werd.

Een zondagwandeling werd het allerminst, want GR Katelijne begon enthousiast en vinnig aan de partij. Toch kwam K. Kontich F.C. op voorsprong toen Murat Ocak de bal klaar legde voor Paul Heylen (0-1), die van dichtbij kon binnen tikken. Amper één minuut later hingen de bordjes alweer gelijk, want Conteh trapte de bal enig mooi met de buitenkant van zijn rechtervoet voorbij onze sterk keepende doelman. En het Kontichse leed was nog niet geleden want Nabil Rabhi zorgde nog voor de rust voor de verdiende 2-1 voorsprong.

Na de pauze bleven middenvelders Arman Sucu en Murat Ocak in de kleedkamer. Zij werden vervangen door Murat Kocak en Mitch Keusters, die het tij moesten doen keren. K. Kontich F.C. nam wel het balbezit voor haar rekening, maar uitgespeelde kansen creëeren lukte eerder moeizaam. Toen thuisspeler Shikayi terecht zijn 2e gele karton kreeg, zette K. Kontich F.C. alles op alles. Met resultaat, want Ben Van Hooydonck zette eerst met een knappe vrije schop en dan met een (terechte) penalty in blessuretijd de einduitslag op het bord.

K. Kontich F.C. speelde géén te beste wedstrijd, maar deed uiteindelijk wat het moest doen: winnen!

Na 6 speeldagen in de 3e periode voert K. Kontich F.C. nog steeds het periodekampioenschap aan. Zaterdag a.s. komt het 5e geklasseerde Berg & Dal over de vloer: mits winst doet K. Kontich F.C. haasje over en wipt het de top 5 binnen.

Supporters op post!