KVV OG Vorselaar
17/02/2018

Na de recente 9 op 9 trok K. Kontich F.C. als leider in de 3e periode naar OG Vorselaar. Het kon daarbij geen beroep doen op topschutter Laurens de Bakker, die een schorsingsdag uit zat na zijn rode kaart in de wedstrijd tegen F.C. Heikant. Pittig detail: K. Kontich F.C. selecteerde maar liefst 7 jongens van de 15 die jonger dan 22 jaar zijn…!

K. Kontich F.C. domineerde de partij en kwam dan ook verdiend op voorsprong toen Ben Van Hooydonck het overzicht bewaarde, niet zelfzuchtig was en met een kopbal Glen De Cock alleen voor doel afzonderde. Even voor de rust kreeg K. Kontich F.C. wel een waarschuwing: bij een zeldzame tegenprik trapte Oris van dichtbij over de goal van doelman Verheyen.

In de tweede helft verwaterde het spelbeeld enigszins. OG Vorselaar koos voor lange ballen, maar onze keeper Filip Verheyen keepte autoritair. Het was uiteindelijk Tindemans die – opnieuw op aangeven van Van Hooydonck - de bevrijdende 0-2 scoorde.

Zaterdag 24 februari a.s. geeft K. Kontich F.C. het derde geklasseerde Lille partij, dat enkele bekende gezichten in haar elftal telt. Zo komen o.a. ex-Rode Duivel Gilles Swerts (ex-Feyenoord), Roel Van Hemert (ex-Lierse & Antwerp), Prince Asubonteng (ex-Germinal Beerschot) en Yannick De Winter (ex-Westerlo & MVV Maastricht) de geel-zwarte kleuren verdedigen.

K. Kontich F.C. staat momenteel 1e in de 3e periode en 5e in het algemene klassement, waardoor K. Kontich F.C. virtueel deelneemt aan de eindronde voor promotie.

Supporters massaal op post!