K. Kontich FC A
Speeldag 23
3 - 0
10/02/2018
KFC Antonia A

Wedstrijdverslag

K. Kontich F.C. versloeg zaterdagavond Antonia met 3-0 na doelpunten van Laurens de Bakker, Victor De Cock en Ben Van Hooydonck.

De eerste helft was de partij in evenwicht en kwam Antonia geregeld gevaarlijk opzetten in de zone van de waarheid. De bezoekende spits Keyzer en thuisspeler Victor De Cock misten echter de mogelijkheid om hun team op voorsprong te brengen.

In de tweede helft domineerde K. Kontich F.C. de partij en kwam het al snel 1-0 voor via een mooi doelpunt van de Bakker. Toen rechtsachter Paul Heylen zijn teamgenoot Van Hooydonck de diepte in stuurde, twijfelde Ben niet om de bal terug te leggen op Victor De Cock, die de 2-0 moeiteloos naast doelman Van Nooten binnen schoof. Tien minuten voor tijd waren de rollen omgekeerd en trapte Victor De Cock een afgemeten voorzet op het hoofd van Van Hooydonck, die de 3-0 fraai naast de doelpaal kopte.

K. Kontich F.C. realiseerde door deze zege een knappe 9 op 9 en vindt terug aansluiting bij de eindrondeplaatsen. Zaterdag a.s. gaat geel-rood op bezoek bij OG Vorselaar en zal het trachten om haar leidersplaats in de 3e periode te behouden.

Supporters op post!