14/04/2018
KSV Schriek

K. Kontich F.C. en Schriek deelden zaterdagavond de punten in een scoreloos gelijkspel.

Bij K. Kontich F.C. ontbraken Arman Sucu (blessure), Jonas Somers (geschorst) en Ben Van Hooydonck (blessure), terwijl Paul Heylen terugkeerde uit schorsing én Anthony Gabriels en Murat Ocak hun plaats in het basiself heroverden. De thuisploeg was gedurende de volledige match baas over de bezoekers, maar konden jammer genoeg niet tot scoren komen. Een poging van Bruno Duarte spatte uiteen op de dwarslat, een doelpunt van De Cock werd afgekeurd wegens buitenspel en alle andere doelkansen werden onschadelijk gemaakt door een sterk keepende Tom Verelst (ex-K.V. Mechelen).

In de slotfase leek K. Kontich F.C. toch te krijgen wat het verdiende toen doelman Verelst, Laurens de Bakker neerhaalde in de zestienmeter. De bewuste penalty werd echter gemist, waardoor K. Kontich F.C. zich nog niet wist te verzekeren van deelname aan de eindronde.

Zondag a.s. gaat K. Kontich F.C. op bezoek bij kampioen TSV Lyra. Op zondag 29 april a.s. vindt dan de laatste competitiewedstrijd van het seizoen plaats: K. Kontich F.C. – Sint-Job. Hopelijk volgt er snel positief nieuws i.v.m. deelname aan de eindronde.