K. Berg en Dal VV
12/11/2017

K. Kontich F.C. trok zondag naar het 2e geklasseerde Berg & Dal (Meerhout). Het deed dat zonder Paul Heylen (lichte blessure), maar mét Nico Meys in de basiself.

In de eerste helft hielden beide teams elkaar – zowel qua spelniveau als qua score - in evenwicht: Guan Reumers, vorig seizoen nog actief in 3e amateur bij Diest, bracht de thuisploeg in de 11e minuut op voorsprong, maar Victor De Cock herstelde iets na het half uur het evenwicht. In de tweede helft was K. Kontich F.C. de betere ploeg, maar bleef de verdiende ‘winning goal’ uit. In de eindfase van de wedstrijd werd Aladji El Idrissi bij de thuisploeg nog uitgesloten toen hij de doorgebroken Ben Van Hooydonck tegen de grasmat werkte.

Zondag 19 november a.s. trekt K. Kontich F.C. – dat 6e blijft in het klassement - naar Merksplas, waar het partij geeft aan de 12e in het klassement. De kloof tussen beide ploegen is amper 6 punten, waardoor winst voor beide ploegen absoluut belangrijk zal zijn.

Supporters op post!