21/10/2017
KVV OG Vorselaar

K. Kontich F.C. boekte de voorbije drie speeldagen slechts een ‘magere’ 2 op 9. Vooral de gelijkmaker van Antonia Zoersel, diep in blessuretijd, zorgde voor enige ontgoocheling. Tindemans en Kliché verhuisden naar de bank, terwijl Jonas Somers centraal naast Murat Kocak plaats vatte. De geblesseerde Anthony Gabriëls en de geschorste Arman Sucu bleven langs de kant.

Tegenstander OG Vorselaar moest zaterdagavond dan ook het kind van de rekening worden. En dan werd het ook! Met doelpunten van Victor De Cock (in de openingsfase van de wedstrijd), Ben Van Hooydonck (net voor rusten) en Laurens de Bakker (net na de rust) zat K. Kontich F.C. snel op rozen. Het eenrichtingsverkeer van de thuisploeg resulteerde in een resem kansen, waarvan er nadien nog drie tegen de netten gingen: Van Hooydonck met een heerlijke lob over de keeper, de Bakker en Claessens die oog in oog met de bezoekende doelman niet twijfelden. De score had nog hoger kunnen oplopen, maar een kopbal van Glen De Cock én een poging van Olivier Claessens spatten uit elkaar op de dwarsligger.

Met 15 punten na 9 speeldagen draait K. Kontich F.C. rustig mee in de leukste helft van het klassement. Zaterdag a.s. trekt K. Kontich F.C. naar het tweede geklasseerde Lille. Bij winst komt K. Kontich F.C. op gelijke hoogte.

Supporters op post!