FC Oppuurs
16/09/2017

K. Kontich F.C. won zaterdag met overtuigende 5-0 cijfers op het terrein van FC Oppuurs, dat vorig seizoen nog de eindronde speelde voor promotie naar 3e amateur.

Man van de match was Ben Van Hooydonck, die zijn terugkeer na twee speeldagen blessureleed vierde met een knappe hattrick. De ingevallen Anthony Gabriels en aanvaller Laurens de Bakker zorgden voor de 0-5. Hoewel de score nog hoger had kunnen oplopen, mag niet vergeten worden dat de thuisploeg een behoorlijke eerste helft speelde, waarbij onze doelman Filip Verheyen – hierbij geassisteerd door een secure verdediging – meermaals zijn kunnen etaleerde.

K. Kontich F.C. bekleedt door deze overwinning een mooie 5e plaats in het klassement en neemt het zaterdag 23 september a.s. thuis op tegen Berlaar-Heikant, waar vooral Stein Huysegems (de ex-spits van Racing Genk en SK Lierse) een bekende naam is.

Ook K. Kontich F.C. B doet het voortreffelijk en won – met doelpunten van Ben Hammou en Rotgers – met 1-2 op het terrein van Blaasveld. Door een knappe 9 op 9 bekleedt K. Kontich F.C. B nu de 6e plaats in het klassement.