K. Puurs Excelsior R.S.K.
Vriendschappelijk
19/07/2017
K. Kontich F.C.

Woensdag 19 juli jl. stond de eerste oefenwedstrijd van het seizoen op het programma.

Tegenstander van dienst was derdeprovincialer Excelsior Puurs, dat vorig seizoen nipt naast de eindronde greep en dit seizoen opnieuw een gooi wil doen naar promotie. Om dat te bewerkstelligen versterkte Excelsior Puurs zich met Olivier Trouillard en John Schot, allebei oudgedienden van onze club.

K. Kontich F.C. kon nog geen beroep doen op Filip Verheyen (vakantie), Mitch Keusters (revalidatie), Paul Heylen (revalidatie) en Olivier Claessens (lichte blessure), waardoor o.a. Remy Verheyen, Aster Hardijzer, Mathijs Geens en Kelvin Okafor de A-kern dienden te depanneren zodat er voor- én na de rust telkens een ander elftal tussen de lijnen stond.

K. Kontich F.C. wist deze oefenpot – ondanks de voorsprong van Exc. Puurs - winnend af te sluiten met doelpunten van Ben Van Hooydonck, Andreas Tindemans en Arman Sucu.