K. Wuustwezel FC
0 - 4
K. Kontich FC A

Wedstrijdverslag 18 november 2018 - Speeldag 12

K. Kontich F.C. trok zondag naar KFC Wuustwezel, waar het herstzonnetje de koude temperaturen ietwat temperde.

K. Kontich F.C. kon géén beroep doen op Tim Verstraeten, Arman Sucu, Laurens de Bakker, Paul Heylen en Andreas Tindemans. Naast Murat Ocak namen ook Tibo Kreydt en Indyana Van Camp, respectievelijk 19 en 20 jaar, plaats op de bank.

Tijdens de eerste helft lukte K. Kontich F.C. er niet in om een antwoord te vinden op het stugge verdedigingswerk van de thuisploeg.
Ondanks het balbezit van K. Kontich F.C. was het Wuustwezel dat de beste kansen liet noteren. Zij werden daarbij vaak geholpen door de vele slordigheden in het spel van K. Kontich F.C.
Belangrijkste wapenfeit aan Kontichse zijde was de blessure van Rob Dekleermaeker, die in de 39e minuut dan ook vervangen werd door Murat Ocak.

In de tweede helft ging K. Kontich F.C. wél gestructureerd op zoek naar doelpunten, maar een afstandschot van Victor De Cock én een kopbal van Jordi Kreydt werden door de lokale doelman knap gepareerd.
Na de wissels van Remi Van Esser (door Indyana Van Camp) en  Jonas Somers (door Tibo Kreydt) vielen dan toch de doelpunten: Victor De Cock (2x), Glen De Cock en Jordi Kreydt zorgden met 4 doelpunten op een kwartier tijd voor een veilige en mooie overwinning.

Door deze zege wipt K. Kontich F.C. naar de 2e plaats van het klassement op 3 punten van leider FC Oppuurs.
En laat FC Oppuurs nu net de tegenstander van volgende week zijn...

Supporters op post om K. Kontich F.C. naar de leidersplaats te supporteren!