KSK Branddonk

Wedstrijdverslag 10 november 2018 - Speeldag 11

K. Kontich F.C. versloeg SK Branddonk met 3-1 en boekt zo haar 5e thuisoverwinning van het seizoen.

De wedstrijd kon niet beter beginnen voor de thuisploeg want Victor De Cock trapte reeds in de eerste minuten van de wedstrijd een doorgekopte hoekschop voorbij de bezoekende doelman.

K. Kontich F.C. ging meteen op haar elan door, greep SK Branddonk bij de keel en dwong de ene na de andere mogelijkheid af. Op het kwartier lukte kapitein Lee Roy De Keersmaecker dan ook reeds de 2-0. Toen Jordi Kreydt alleen voor de keeper werd afgezonderd na een doorsteekpass van Tim Vleminckx, trok de bezoekende verdediger aan de noodrem: Victor De Cock trapte de 0-3 echter hoog over de kruising.

In de tweede helft was K. Kontich F.C. baas, maar lukte SK Branddonk er in om zich terug in de wedstrijd te worstelen. Toen Ndagana voor de aansluitingstreffer zorgde, was de thuisploeg opnieuw bij de pinken. De ingevallen Indyana Van Camp en Tibo Kreydt (de jongere broer van Jordi) brachten opnieuw wat meer schwung in het elftal en net voor affluiten leidde dat tot de verlossende 3e treffer van de avond. Het was Victor De Cock die zijn 7e doelpunt van het seizoen nette.

Zondag a.s. trekt K. Kontich F.C. naar Wuustwezel, dat met topschutter Nick Jansen over een sterke spits beschikt. Wuustwezel behaalde het voorbije weekend nog een gelijkspel op het veld van VV Duffel en zal gebrand zijn om de drie punten thuis te houden.

Supporters op post!